Evaluering av Kinas justerbare manualer av høy kvalitet

Gitt Paitu rykte for å produsere treningsutstyr av høy kvalitet, er det ikke overraskende at selskapets justerbare manualer er veldig populære blant treningsentusiaster.
Med hjulmekanismen gir dumbbells 17 vekter i en enhet, noe som sparer plass og reduserer antall treningsutstyr du trenger å kjøpe.
Siden de langt fra er de eneste justerbare manualene på markedet, kan du imidlertid lure på om de passer for deg.
Denne artikkelen gir en omfattende gjennomgang av justerbare manualer for å hjelpe deg med å avgjøre om de er verdt å kjøpe.
Paitu er et kinesisk selskap som produserer treningsutstyr av høy kvalitet som hjemmegym, dumbbells, barbells, treningsmatter, vektbenker og kettlebells.
Den justerbare manualen har en brukervennlig skive og låsemekanisme for raske og smidige overganger mellom vekt og trening.
Enda viktigere, den tilbyr 17 vektalternativer, og hver manual kan bære opptil 40,8 kg, noe som gjør den til et utmerket valg for mellomliggende og avanserte vektløftere.
Det justerbare dumbbell-settet tilbyr 17 vektalternativer i trinn på 5 lb (2,3 kg) og et vektområde på 10-90 lb (4,5-40,8 kg).
Det brede vektområdet støtter klassiske dumbbell-øvelser som biceps-krøller og skulderpress, mens det innovative designet gjør det enkelt å endre vektbelastningen under høyintensitets- eller sykkeløvelser.
For å justere manualene trenger du bare å dreie den innebygde skiven for å velge vekten din. Når du har valgt, låser den automatiske låsemekanismen vekten på manualen og etterlater den gjenværende vekten i skuffen.
I tillegg til å være holdbare, kan støpte deler også forhindre tunge gjenstander i å kollidere med hverandre og bidra til å redusere støy-hvis du har romkamerater eller deler en vegg med naboer, er dette en stor fordel.
Vær imidlertid forsiktig med tunge gjenstander og unngå å slippe dem på gulvet, da dette kan skade urskiven.
Samlet sett er anmeldelser av justerbare manualer veldig populære, med mer enn 1000 bestillinger på Paitu -nettstedet
Faktisk sa nesten 98% av anmeldere at de ville anbefale disse manualene til venner. Kunder setter spesielt pris på brukervennligheten, den kompakte designen og holdbarheten.
En av hovedklagene er at vekten er lang og tungvint, noe som gjør det vanskelig for dem å utføre visse øvelser som benkpress, overhead tricepsforlengelse og sittende deltoidflue.
Imidlertid påpekte mange nettbrukere at jo tyngre vekten er, jo mer volum gir den vanligvis.
Andre klager inkluderer ubehagelig å holde, spesielt når du har små hender eller bruker tyngre vekter. For å være komfortabel, nevnte noen kommentatorer å bruke hansker, bruke seler eller legge til sportstape.


Innleggstid: 07-07-2021